miercuri , iunie 19 2024

Învățăm să nu ne temem de căzături

Cursuri Ski Copii Poiana Brașov

CURSURI Ski Copii Poiana Brașov

Când vine vorba de copilul tău și de activitățile la care îți dorești să ia parte, siguranța este primul lucru la care cel mai probabil te gândești. În următoarele rânduri, îți vom enumera câteva motive pentru care o școală ski Poiana Brașov este cea mai sigură opțiune pentru copilul tău.

Instructori atestați

Menționăm din nou faptul că instructorii care fac parte dintr-o școală ski Poiana Brașov sunt instructori atestați. Atestarea lor presupune absolvirea cursului de monitor de ski/snowboard unde sunt deprinse tehnicile de predare ale sporturilor de iarnă în siguranță.

Siguranță în preajma instructorului

Când înveți tehnicile unui sport nou, abia te poți concentra pe mișcările tale, darămite să fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Aici intervine protecția instructorului de ski. Cât timp te afli în perimetrul lui, instructorul se va asigura mereu de poziția ta în raport cu a celor din jur, astfel atenția copilului tău poate fi îndreptată numai și numai către deprinderea tehnicilor predate fără a se feri sau speria de celelalte persoane din jurul lui.

Învățăm să nu ne temem de căzături

Sporturile de iarnă implică automat căzături. Încă de la prima oră de ski sau snowboarding a copilului tău, instructorul îi va împărtăși copilului acest fapt și cum anume să procedeze pentru a face căzăturile cât mai puțin sau deloc dureroase. Un instructor te va învăța întotdeauna să îți protejezi zonele cele mai sensibile cum ar fi capul, încheieturile sau genunchii prin dezvoltarea unor deprinderi care te vor ajuta în momentul în care ești pregătit să te desprinzi de mâna instructorului și să încerci singur manevrarea virajelor. Mai pe scurt spus, luând parte la cursuri ski copii Poiana Brașov, copilul dobândește tehnicile corecte iar căzăturile vor fi mai puține și mai puțin descurajatoare.

Echipament

Fiecare copil și părinții acestuia sunt sfătuiți de către instructor ski Poiana Brașov asupra echipamentului, în special asupra purtării căștii de protecție – un lucru esențial pe pârtie. De asemenea, geaca și pantalonii de ski ar trebui să fie adecvate pârtiei și temperaturilor scăzute de pe timpul iernii. Copilul trebuie să se simtă confortabil ca să poată deprinde cu succes tehnicile împărtășite de instructor.

Pe lângă cele enumerate mai sus, să nu uităm de sprijin, încurajare și bună dispoziție. Copilul tău se va distra de minune! Instructorii Interski transformă cursuri ski copii Poiana Brașov în activități distractive pentru cei mici și dornici de mișcare sănătoasă pe pârtie ⛷️ 🏂

Check Also

Interski

Te așteptăm în Poiana Brașov alături de noul nostru partener, Hervis Sports

Distracția este în toi pe pârtiile din Poiana Brașov, iar anul acesta avem o mare surpriză pentru tine. Am început un parteneriat alături de Hervis Sports prin care aducem beneficii atrăgătoare atât clienților Hervis, cât și clienților Interski.