miercuri , iunie 19 2024

Instructorii Interski din Poiana Brașov sunt tineri și dornici să te facă să iubești sporturile de iarnă

Instructorii Interski

Te afli în Poiana Brașov și ești în căutarea unui instructor de ski sau snowboard? Instructorii Interski abia așteaptă să te întâlnească și să împărtășească cu tine pasiunea lor pentru sporturile de iarnă și tehnicile care te vor ajuta și pe tine să devii un adevărat schior sau boarder ⛷️ 🏂

Învață de la cei mai buni

Instructorii Interski sunt profesioniști în sporturile pe care le practică, fie că este vorba de ski sau snowboarding. Pe lângă pasiunea pentru sporturile de iarnă, performanța lor se datorează și cursurilor de perfecționare la care aceștia au luat parte și calificării lor ca monitori de ski/snowboard autorizați. Fiecare instructor este evaluat periodic pentru a putea oferi de fiecare dată standardul școlii Interski. Ești pe mâini bune!

Sistemul de feedback continuu 👍

Tindem mereu să adunăm cât mai multe review-uri din partea clienților, astfel vom știi ce anume necesită îmbunătățiri când vine vorba de serviciile noastre. Acest lucru se aplică fiecărui instructor Interski. El/ea va primi mereu un feedback din partea elevilor săi, va apărea public pe site-ul nostru, astfel cât mai multe persoane se vor putea ghida de aceste review-uri pentru a alege instructorul cel mai potrivit pentru ei. De asemenea, instructorii noștri vor ști mereu unde mai au de lucrat pentru ca experiența oferită clienților să fie cât mai plăcută.

Distracție pe pârtie

Scoala ski Poiana Brasov dispune de instructori prietenoși și înzestrați cu multă răbdare să te ajute să deprinzi tehnicile corecte în siguranță. Instructorii Interski transformă orele de curs în activități distractive și relaxante pe pârtie, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Sunt alături de tine sa te motiveze de fiecare dată când un lucru nu îți iese prea bine și să te felicite pentru fiecare mic progres.

Treci pe la școala noastră de ski Interski din Poiana Brașov sau fă-ți chiar acum o programare online la un curs de ski sau snowboard. Află mai multe detalii despre instructorii noștri și hai pe pârtie ⛷️

Check Also

Interski

Te așteptăm în Poiana Brașov alături de noul nostru partener, Hervis Sports

Distracția este în toi pe pârtiile din Poiana Brașov, iar anul acesta avem o mare surpriză pentru tine. Am început un parteneriat alături de Hervis Sports prin care aducem beneficii atrăgătoare atât clienților Hervis, cât și clienților Interski.