vineri , mai 24 2024

Te așteptăm în Poiana Brașov alături de noul nostru partener, Hervis Sports

Interski

iNTERSKI

Distracția este în toi pe pârtiile din Poiana Brașov, iar anul acesta avem o mare surpriză pentru tine. Am început un parteneriat alături de Hervis Sports prin care aducem beneficii atrăgătoare atât clienților Hervis, cât și clienților Interski

  • 20% discount la articolul favorit din gama actuală Hervis ski/snowboard pentru fiecare client Interski.
  • 30% discount la prima oră de ski/snowboard la școala Interski pentru fiecare client Hervis.

Sună bine?

Ne dorim să încurajăm cât mai multă lume să experimenteze frumusețea sporturilor de iarnă. Astfel, prin parteneriatul nostru cu Hervis Sports, atât cursurile de ski/snowboard, cât și echipamentul necesar practicării acestor sporturi devin mult mai accesibile pentru tine.

Hervis Sports oferă o gamă variată de produse de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la diverse echipamente sportive, potrivite pentru numeroase sporturi precum fitness, ciclism, drumeții, ski, snowboarding, camping. Când vine vorba de sporturile de iarnă, Hervis oferă o varietate de schiuri, clăpari, plăci de snowboard, boots, căști de protecție și îmbrăcăminte adecvată sezonului rece de la branduri de renume precum Atomic, Head, Salomon, Fischer, Spyder și multe altele.

La Interski vei găsi mereu servicii de înaltă calitate când vine vorba de cursuri de ski/snowboard și închirierea echipamentelor. Instructorii școlii noastre de ski și snowboard au toate atestările necesare predării cursurilor în siguranță, sunt plini de viață și nerăbdători să te ajute și pe tine să devii un adevărat schior sau boarder.Acestea fiind spuse, te așteptăm în Poiana Brașov la Interski unde ai posibilitatea de a închiria echipamente performante Hervis și de a învăța să schiezi sau să te dai cu placa alături de cea mai cool echipă de instructori.

Check Also

instructor ski sau snowboard

Câte ore de instructaj ar fi necesare pentru un copil? Dar pentru un adult?

Când vine vorba de ski și snowboarding, întotdeauna vei avea câte ceva de învățat și de îmbunătățit fie la tehnica sau stilul tău. Tocmai aceasta este una din frumusețile acestor sporturi de iarnă, faptul că este un continuu proces de învățare care nu îți dă ocazia să te plictisești.