vineri , mai 24 2024

Școala de Ski și Snowboard devine accesibilă

Școala de Ski și Snowboard devine accesibilă

Un nou sezon, deci un nou preț care scade emoțiile turiștilor când vine vorba de școala de ski și snowboard. Anul acesta Interski menține rigorile, dar ridică accesibilitatea școlii aducând costurile sub jumătate din prețul mediu în Poiana Brașov.

Nu mai este nevoie să mergi la ski în străinătate, hai în Poiana Brașov

Școala de SkiDacă prețul până acum era de 120 de lei pe ora de instructaj în școala de ski, acum începe de la 49.9 lei pe oră. Bineînțeles că asta trebuie să vină cu dedicație din partea turiștilor. Și să achiziționeze un curs de 5 zile cu minim 2 ore pe zi. Este un deal foarte bun, având în vedere acum majoritatea turiștilor nu își permite să petreacă mai mult de o oră. Poate două pe weekend cu un instructor.

Logistica este simplă, te înscrii în școala de ski într-o grupă de 3 – 6 persoane pe care poți să ți-l faci chiar tu din prieteni sau familie. Și mai capeți altă reducere de grup. Cursantul are nevoie de timp, de formarea unei relații de încredere cu instructorul. De aceea două ore pe weekend la o lună nu sunt suficiente. Iar pentru te da în școală un timp semnificativ pentru a învăța și a te perfecționa. Poți ajunge la cheltuieli de peste 100 euro pe zi. Numai cursul de snowboard sau cursul de ski.

Nu mai este cazul, acum poți accesa numărul suficient de ore într-un serviciu cu totul nou pentru a putea învăța, progresa în siguranță într-o stațiune internațională cu servicii premium.

Importanța școlii în sporturile de iarnă

Fie că e ski sau snowboard, un început bun te poate scuti de multe probleme în viitor. Mai mult decât atât poți ajunge să faci performanță. Școala de ski te învață cum să faci sport pe munte de care să te bucuri la maxim din toate punctele de vedere chiar la tine în țară.

Poți să-ți faci un grup de prieteni cu care să pleci într-un trip de o săptămână de care să te bucuri la maxim. Unii dintre cei mai experimentați instructori te învață tot ce trebuie să știi. Fii doar deschis și bucuros că acum poți avea muntele la dispoziție cu tot ce înseamnă el.

Check Also

instructor ski sau snowboard

Câte ore de instructaj ar fi necesare pentru un copil? Dar pentru un adult?

Când vine vorba de ski și snowboarding, întotdeauna vei avea câte ceva de învățat și de îmbunătățit fie la tehnica sau stilul tău. Tocmai aceasta este una din frumusețile acestor sporturi de iarnă, faptul că este un continuu proces de învățare care nu îți dă ocazia să te plictisești.